Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Music Son Etkinlik Bölümünü Test Ediyor

YouTube Music, Google Play Music servisinde bulunan son etkinlik özelliğini test etmeye başladı.

Yeni özelliklerle güncellenmeye devam eden YouTube Music, kullanıcıların müzik dinleme deneyimlerini arttırmak adına son etkinlik bölümünü test etmeye başladı. Peki Youtube Music’in son etkinlik bölümü neler sunacak?

youtube music son etkinlik bolumunu test ediyor 2

YouTube’un online müzik dinleme servisi olan YouTube Music’e yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce kullanıcılar için dört yeni çalma listesini test etmeye başlayan YouTube Music şimdi de “Son Etkinlik” bölümünün testlerine başladı.

YouTube Music’e gelecek olan son özellik, Spotify ve diğer müzik platformlarının aksine Google Play Music kullanıcılarının aşina olduğu bir özellik. Google Play Music servisinde bulunan “Son Etkinlik” özelliğini test eden YouTube Music, bu özellikle kullanıcıların yaptıkları son hareketleri kullanıcılara sunacak.

Gelecek olan bu yeni özellik, kullanıcıların “Kütüphane” sekmesinin en üstüne konumlandırılacak. Kullanıcılar ilgili yere tıklayarak, son kaydettikleri albümleri ve çalma listelerini hızlı bir şekilde görüntüleyebilecek. Şimdilik tüm kullanıcılara gelmemiş olan bu özellik sınırlı bir kullanıcı grubu tarafından test ediliyor. Özelliğin sadece Brezilya’daki kullanıcılar tarafından test edildiği aktarıldı.

YouTube Music’e Dört Yeni Liste Ekleniyor

YouTube Music’e gelecek olan yeni listeler ülkemizde “Karışık Rahatlama Listeniz”, “Antrenman Mix’i”, “Karışık Enerji Listeniz” ve “Konsantrasyon Mix’i” olarak isimlendirilecek. Şimdilik YouTube Music uygulamasında görünmeyen listelerin ilerleyen günlerde kullanıma sunulacağı düşünülüyor. 

Her hafta pazartesi günü güncellenecek olan listelerde kullanıcılar beğendikleri müzikleri kendi kütüphanelerine ekleyebilecek. YouTube Music’in bu yeni listelerinin ardında servise kısa süre içerisinde ortak çalma listeleri ekleme özelliğinin de geleceği iddia edildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.