Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Go 10 Milyon İndirmeyi Geçti

YouTube'un yeni GO platformu büyük bir başarıya imza attı ve kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

Daha önce duyurulan YouTube Go platformu, geride bıraktığımız Kasım ayında da resmen yayınlanmış ve beta aşamasından çıkmıştı. Her ne kadar şimdilik sadece Hindistan ve Endonezya’da kullanılsa da, uygulama kısa süre içinde büyük bir başarıya imza attı. Aktarılan istatistiklere göre uygulama Google Play Store üzerinde henüz bir ay geçmeden 10 milyon indirmeyi geçti ve sıradaki hedefini de 50 milyon olarak belirledi.

Youtube go 10milyon indirmeyi gecti 1

YouTube Go, daha ‘hafif’ olarak adlandırılan bir YouTube sürümü ve mobil bağlantının nispeten kötü olduğu ülkeler için geliştirildi. Endonezya, Hindistan gibi bölgelerde hücresel veri kullanım fiyatları son derece pahalıyken, insanların da dolayısıyla video izlemesi kolay olmuyor. YouTube Go ise buna çözüm olurken, videoları 144p, 360p ve 480p çözünürlüklerde oynatıyor. Aynı zamanda kliplerin indirilmesine ve daha sonra çevrimdışıyken de izlenebilmesine imkan tanıyor. Videolar aynı zamanda daha sonra Bluetooth ya da Wi-Fi Direct aracılığıyla paylaşıma da açık oluyor.

YouTube Go, Hindistan ve Endonezya dışında yaşayan insanlar için de aslında oldukça cezbedici. Daha sonra indirme seçeneği her ne kadar YouTube RED’de bulunsa da, bu platform için aylık para ödemek gerekiyor ve başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerde de YouTube RED kullanımı açık değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.