Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yollarını Dört Gözle Beklediğimiz Starfield Resmen Tanıtıldı!

Yollarını dört gözle beklediğimiz oyunların başında gelen Starfield, nihayet gün yüzüne çıktı. 2018'de ilk kez takdim ettiği bilim kurgu RPG’sinden bir tanıtım fragmanı yayınlayan Bethesda, oyunun çıkış tarihini de açıkladı.

Halo Infinite, Elden Ring ve Battlefield 2042 gibi çok beklenen oyunlarından bazılarına ev sahipliği yapan E3 2021, fiziksel katılım sağlanamamasına rağmen son derece heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Xbox ve Bethesda etkinliği sırasında tanıtılan oyunlardan biri de Starfield oldu.

İlk kez 2018 yılında duyurulan RPG türündeki bilim kurgu yapımı, üç yıldan bu yana sessiz sedasız geliştiriliyordu. Bugüne kadar çok sayıda sızıntı ve söylentiye sahne olan Starfield, tanıtım fragmanı ile heyecanımızı ikiye katladı.

bethesda Starfield

Skyrim ve Fallout 4’ün ödüllü tasarımcıları tarafından tasarlanan Starfield, çok kapsamlı bir uzay yolculuğu deneyimi yaşayacağınız tek oyunculu bir RPG olacak. Fragmandaki ses, “Artık Constellation’ın bir parçasısın. Ailemizin bir parçası. Bulduğun şey, her şeyin kilidini açmanın anahtarı” diyor.

Video sırasında, cephane sayıları gibi holografik UI öğeleri olan masaya yerleştirilmiş bir tüfek görüyoruz. Bu da, Starfield’ın önemli oyun içi bilgileri yüksek teknolojili yollarla sunabileceği anlamına geliyor. Ayrıca oyunun bir şekilde co-op oyun modunu destekleyeceğini gösteren bazı ipuçları da mevcut.

Starfield fragmani

Oyuncular, “insanlığın son uzay kaşifleri grubunun bir üyesi olarak” uygun gördükleri görevleri üstlenebilecekler. Star Wars’tan bildiğimiz C3PO gibi Vasco adlı bir droid asistana sahip olması beklenen oyuncular, gezegenler arası seyahat yapacaklar. Bu arada oyunun günümüzden yüzlerce yıl sonrasında geçtiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bethesda Game Studios tarafından yapılan açıklamaya göre Starfield, Xbox Series X / S ve PC platformuna özel olacak. 11 Kasım 2022 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyun, çıktığı gün Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Böylece Game Pass kullanıcıları oyuna ek ücret vermeden sahip olabilecekler.

Starfield hakkında bilinenler şimdilik bu kadar, ancak daha fazlasını öğrendiğimizde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyun için yayınlanan tanıtım fragmanı ile başbaşa bırakalım.

Starfield: Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.