Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yoku’s Island Express’in Ücretsiz Demosu Yayınlandı!

Yoku's Island Express Steam'de demo yayınladı.

Konsol ve bilgisayar platformuna Mayıs ayında çıkış yapan Yoku’s Island Express macera oyunu olarak oynanmaya devam ediyor.

Yokus Island Express’in Ücretsiz Demosu Yayınlandı 2

29 Mayıs 2018’de çıkış yapan Yoku’s Island Express şu sıralar oldukça başarılı bir süreç geçiriyor. Villa Gorilla imzası ile geliştirilen yapım Steam’de aldığı olumlu geri bildirimler ile oldukça başarılı bir süreci ortaya koyuyor. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım bilgisayar oyuncularına 32.00 TL olarak satılıyor. Başarılı süreci ile cesaretlenen oyun geliştiricileri Yoku’s Island Express’in ücretsiz bir demosunu oyunculara sundu.

Dün gece saatlerinde bilgisayar oyuncularına sunulan demo sınırlı bir içeriği kapsıyor. Oyunu satın alıp almamakta kararsız kalan oyuncular için çok iyi bir fırsat olan demo sürüm şu sıralar bazı oyun severler tarafından oynanmaya başladı. Türkçe dilinin yer almadığı oyunda 9 farklı dil seçeneği oyuncualra sunuluyor. Rengarenk içerikleri ve oldukça hoş tasarlanmış olan grafikleri ile oyuncuları tatmin eden Yoku’s Island Express, aldığı inceleme puanları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yoku’s Island Express, Steam’de 32.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Dileyen bilgisayar oyuncusu Steam’den demoyu indirebilir ve deneyimleyebilirler.

Yoku's Island Express - Accolades Trailer (Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.