Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yıllardır Kayıp Olan Dreamcast Oyunu Castlevania Resurrection Bulundu

Sega Dreamcast için yayınlanmayan Castlevania Resurrection'ın erken bir demosu gibi görünen bir prototipi keşfedildi.

Sega Dreamcast için Castlevania Resurrection’ın bir prototipi keşfedilirken, bir başka kayıp oyun mücevheri ortaya çıkarıldı. Castlevania Resurrection, başlangıçta bu serinin on yedinci girişi olarak düşünülüyordu.

Castlevania 1

Castlevania Resurrection, daha önce Castlevania Legends for the Nintendo Game Boy’da rol almış olan, serinin ilk kadın kahramanı Sonia Belmont’u takip edecekti. Castlevania Resurrection, Belmont klanının Victor Belmont adında yeni bir üyesini de tanıtacaktı. Sonia bir zamanlar Belmont klanının kurucu üyesiydi ve Castlevania Resurrection, orijinal Castlevania’dan önce kurulmuş olacaktı. Sonia’nın oyunları o zamandan beri orijinal Castlevania zaman çizelgesinden çıkarıldı, bu nedenle geliştiricilerin Castlevania Resurrection’da onun için ne sakladıkları belli değil.

Castlevania Resurrection 2000 yılında iptal edildi ancak oyunun görüntüleri E3 1999’da gösterildi ve oynanabilir bir durumda olduğu ortaya çıktı. E3 fragmanının görüntüsü çevrimiçi olarak mevcut ancak hayranlar yakında oyunu deneyimleme şansına sahip olabilir. Fransız Sega Dreamcast Bilgi Koruma Oyunları web sitesine göre, Castlevania Resurrection’ın bir kopyası bulundu. Oyunun hareket halindeki görüntüleri ‘cvr exists‘ YouTube kanalına yüklendi ve aşağıda sizler için paylaştık.

Castlevania Resurrection Exists!

Castlevania Resurrection’ın kopyası ticaret fuarlarında kullanılmak üzere tasarlanmış görünüyor. Birbirlerine bağlanmadıkları için bir menüden manuel olarak yüklenmesi gereken beş farklı aşama ve bir boss dövüşü içeriyor. Sonia, demodaki tek oynanabilir karakter gibi görünüyor. Oyun çevrimiçi olarak sızarsa, veri madencileri Victor olarak oynamanın bir yolunu bulabilir. Castlevania Resurrection dosyası, biz bu haberi yazdığımız sırada henüz internete yüklenmedi ve sahibinin çevrimiçi olarak saklanmasını isteyip istemediği belli değil.

Castlevania Resurrection, Sega Dreamcast’in iptal edilmesinin birçok zayiatından biriydi, ancak Konami ile ilgili sorunlar, kolayca PS2 / GameCube / Xbox’a taşınabileceği için oyunun ölümüyle sonuçlandı. Geçtiğimiz yıl, Nintendo Gigaleak’tan son PS2 prototiplerine kadar birçok eski oyunun çevrimiçi olarak sızdırıldığını görmüştük. Castlevania Resurrection uzun süredir kayıp bir cevherdi ancak hayranlar yakında orijinal Belmont’un kayıp maceralarına bir göz atabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.