Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yetişkin İçerikli Anime Oyunu Omega Labyrinth Z’e PlayStation’dan Veto

Yetişkin içerik yüzünden oyuna yasak geldi!

Yetişkin odaklı anime – zindan temizleme oyunu Omega Labyrinth Z’in PlayStation 4 ile PS Vita için çıkış yapması bekleniyordu. Fakat Sony tarafından atılan adımların ardından bu oyunun çıkışı iptal edildi.

yetiskin icerikli anime oyunu omega labyrinth z playstation veto 1

Zindan keşfetme ağırlıklı bir oyun olan Omega Labyrinth Z’i öne çıkaran ise içeriğinin provokatif yönü oldu. Oyunda fazladikkat çekici giyinmiş genç anime karakterleri yer alırken, Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde satışa çıkması bekleniyordu.

Avrupa’da Omega Labyrinth Z’e PEGI 18 değerlendirmesi yapılırken, buna da içeriğindeki cinsel içerik sebep oldu. Aynı zamanda oyunun Mart ayında İngiltere’deki kutulu satışı da benzer gerekçelerle engellenmişti.

Omega Labyrinth Z’de soyunma sahneleri ve cinsel uyarıcı kısımlar yer alırken, görünüşe göre bu durum Sony’i rahatsız etti. VSC’ye göre oyuncular Omega Labyrinth Z’de belli noktalarda kadın karakterin vücuduna dokunuyor ve başarılı olduğu zamanlarda kadının kıyafetlerini çıkartıyor.

Bu tip mini oyunlar da görünüşe göre Omega Labyrinth Z’in sonunu getirdi. Daha önce PS4 ile Vita konsolları için hazırlanan oyun artık Avrupa ve Amerika bölgelerinde çıkışını yapamayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.