Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yes, Your Grace 15 Kasım’da Beta’ya Çıkacak!

Yes, Your Grace'in beta tarihi netleşti.

Nowhere Prophet, Descenders ve Not Tonight gibi oyunların geliştiricisi olan Brave At Night, geçtiğimiz haftalarda yeni oyunu olan Yes, Your Grace’i duyurmuştu. Oyunun 15 Kasım’da beta’ya çıkacağı belli oldu.

Yes Your Grace 15 Kasım’da Beta’ya Çıkacak 2

No More Robots tarafından Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Yes, Your Grace 2020 yılında erken erişim oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bir kral olarak ülkemizi yönetmeye çalışacağımız oyunda halkımızın refahı ve mutluluğu için çeşitti kararlar alacak, ülkeyi en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız.

Hikâye tabanlı olarak oynanacak olan Yes, Your Grace’de piksel grafikler olsada oyuncuları gerçekçi bir yapı karşılayacak. Mevsimsel döngü, çeşitli seçenekler ve diyaloglar oyuncular için bilgilendirici özellikler taşıyacak.

Bugün PC Gamer’ın haberinde yer alan bilgilere göre Yes, Your Grace 15 Kasım’da bilgisayar platformu oyuncuları için beta’ya çıkacak. Beta kaç gün sürecek bilinmezken yayıncı ekip betanın bitiş tarihini ileri ki haftalarda duyuracakmış.

RYO, strateji ve macera oyun türleri arasına önümüzdeki yıl çıkış yapacak olan Yes, Your Grace beta içerisinde oyunculara ne kadar bir içerik sunacak henüz bilinmiyor.

Yes, Your Grace Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.