Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni The King of Fighters XIV Güncellemesi Yayınlandı

The King of Fighters XIV'de pek çok karakterin özellikleri değişti.

SNK sevilen dövüş oyunu The King of Fighters XIV için yeni ve büyük bir güncelleme yayınladı. Yama notlarına göre bu patch ile birlikte The King of Fighters XIV’ın sürümü 3.10’a yükseltiliyor. Aynı zamanda tüm karakterlerin can değerleri geliştirilirken, pek çok karakterde de denge değişiklikleri yapılıyor.

yeni the king of fighters xiv guncellemesi yayinlandi 1

The King of Fighters XIV’de karakterlerin can değerleri geliştirilirken, şu anda en yüksek cana sahip karakterler Daimon, Maxima, Xanadu, Chang, Dinosaurs ve Antonov olarak dikkat çekiyor. En düşükleri ise Leona, Kula ve Nakoruru.

Bunun dışında oyunda çok fazla değişiklik yapıldı. Hatta öyle ki SNK tarafından 26 sayfalık bir değişiklik listesi yayınlandı. Dolayısyıla karakterlerde farklılıklar için hazırlıklı olsanız iyi edersiniz. Doğal olarak bu durum bazı oyuncuların hoşuna gidecek, bazılarını rahatsız edecektir.

KOF XIV, The King of Fighters serisinin son üyesiydi ve Fatal Fury’nin yaratıcısı Yasuyuki Oda tarafından tasarlandı. Oyun yeni 3D görsellerle karşımıza çıksa da, orijinal KOF serisinin 2D oynanış mantığını koruyordu.

Söylenenlere göre SNK şu anda yeni The King of Fighters XV üzerinde de çalışıyor. Bakalım bu oyun da PC’ye gelecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.