Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Skyrim Modu Ağaçları ve Çevreyi Güzelleştiriyor

Skyrim 3D Trees ve Skyrim 3D Plants adlı iki yeni mod bugün yayınlandı.

Mod yapımcısı ‘math79’ bugün Bethesda’nın açık dünya RPG oyunu için Skyrim 3D Trees adlı modunun yeni bir sürümünü yayınladı. Yeni modla birlikte oyundaki Green Pine, Dead, Aspen, Reach, Snow ve Tundra ağaçlar tekrar düzenlendi ve açıkçası görüntülere baktığımızda da ne kadar ayrıntılı tasarlandıklarını görebiliyoruz.

Yeni skyrim modu agaclari ve cevreyi guzellestiriyor 1

Ek olarak, Skyrim 3D Trees (Skyrim 3D Ağaçlar) adlı bu modda tüm ağaçlar için gerçekçi rüzgar animasyonları ekleniyor. Küçük detaylara dahi özen gösterilirken, çam ağaçlarının kozalak iğnelerinin, yaprakların son derece özenle tasarlandığını fark edebilirsiniz. Ayrıca ESP eklentisi sayesinde haritanın belli kısımlarında garip şekilde duran ağaçlardaki sorunlar da gideriliyor.

Modla birlikte aynı zamanda oyunun bitki örtüsü de başka bir çehreye bürünüyor. Skyrim 3D Plants ile birlikte oyuna 29 tane yüksek kaliteli bitki modeli eklenirken, bunların tamamı 2K kaplamalarla hazırlandı.

Tabii modu indirmeyi düşünenlere önemli bir hatırlatmada da bulunmak gerekiyor. Bu eklenti yüksek çözünürlüklü – poligonlu modeller barındırdığı için, özellikle ağaçların yoğun olduğu ormanlık bölgelerde 4-6 civarı FPS düşüşü yaşamanıza sebep olabilir.

Skyrim 3D Trees ve Skyrim 3D Plants modlarını buradan indirebilirsiniz.

Skyrim SE Mods: Skyrim 3D Trees

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.