Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Shadow of the Tomb Raider Güncellemesi Yayınlandı

Shadow of the Tomb Raider'a dördüncü yama geldi.

Nixxes tarafından bugün Shadow of the Tomb Raider’ın PC sürümü için dördüncü güncelleme yayınlandı. Yama notlarına göre yeni güncellemeyle birlikte oyunda yaşanan bazı görsel sorunlar düzeliyor. SSCS kullanırken nadir olarak problemler yaşanıyordu ve bu ortadan kalktı. Aynı zamanda stabillik ve işlevsellik konusunda da düzeltmeler yapıldı, hatalar giderildi.

yeni shadow of the tomb raider guncellemesi yayinlandi 1

Dahası, bu yamayla birlikte bazı oyuncuların Shadow of the Tomb Raider’ı yüzde 100 tamamlamasını engelleyen hata da ortadan kaldırıldı. Oyuncular yapımın tamamını bitirip başarımları toplasa bile yüzde 100 seviyesine gelemiyordu. Aynı zamanda bazı istatistikler de kullanıcı arayüzünde doğru şekilde gösterilmiyordu. Belli bilgisayarlarda da Dolby Atmos sorunlara yol açıyordu. Yeni yamayla birlikte bu durumlar da düzeltildi.

Shadow of the Tomb Raider İncelemesi

Her zaman olduğu gibi yeni güncelleme bilgisayarınızda Shadow of the Tomb Raider yüklüyse otomatik olarak Steam’den indirilecek ve ekstra bir işlem yapmanıza gerek olmayacak.

14 Eylül 2018 tarihinde Square Enix ve Eidos Montreal ortaklığında çıkış yapan Shadow of the Tomb Raider kullanıcıların beğenisini kazandı. Oyun Steam’de şu an yüzde 34 indirimle 137,94 TL’ye satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.