Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni RPG Oyunu The Ascent 2020 Yılında PC’ye Çıkacak

RPG oyunu The Ascent için bir fragman yayınlandı.

Curve Digital yeni bir cyberpunk solo ve kooperatif aksiyon RPG, The Ascent duyurdu. Bu oyunda, size ve bölgenizdeki diğer herkesin sahibi olan şirketin köleleştirdiği bir işçinin rolünü üstlenirsiniz.

Yeni RPG Oyunu The Ascent 2020 Yılında PCye Çıkacak

Geliştirici firma olan Curve Digital ” Bir gün, bir siber güverte ile becerilerinizi kullanmak için rutin bir görev gönderilirken, aniden felaket olaylarının bir girdabına yakalanırsınız. Gezegendeki en büyük mega şirket olan Ascent Group, bilinmeyen nedenlerle kapanıyor ve otomatik güvenlik sistemlerinin samanlaşmasına neden oluyor.

Bölgenizin hayatta kalması tehdit altında: rakip şirketler ödenekleri zorlamaya çalışıyor ve suç sendikaları karaborsa büyütme ticaretini artırmak istiyorlar. Onları kontrol altına almaktan alıkoymalı ve her şeye neyin başladığını öğrenmek için yeni bir göreve başlamalısınız.” diyor oyun hakkında.

Oyun boyunca, oyuncular, arkeoloji ve geniş ilçelerini keşfederken hem müttefikler hem de düşmanlar yapacaklar. Oyuncular, her fırsattan en iyi şekilde yararlanarak, savaş sırasında düşmanların yüksekliğini ve zayıflıklarını dikkate almalıdır. Dahası, en nadir rakipleri bulmak için oyuncular en kötü rakipleri bile devirmek zorunda kalacaklar.

The Ascent - Official Reveal Trailer (IGN First) | Inside Xbox

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.