Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni PUBG Avrupa Ligi’nde Küme Düşme-Yükselme de Olacak

PUBG Avrupa Ligi duyuruldu.

PUBG Corp tarafından 5 yıllık e-spor planları açıklanalı üç aydan kısa bir süre geçti ve ilk profesyonel Avrupa PUBG ligi için StarLadder ile anlaşma sağlandı. PUBG Avrupa Ligi (PEL) ve Mücadeleciler Ligi (Contenders League) 2019’un Ocak ayında başlayacak. İçinde ise Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’dan takımlar yer alacak.

yeni pubg avrupa liginde kume dusme yukselme de olacak 1

Yeni PUBG liginin ödül havuzunda 1 milyon dolar ödül olacak ve elemeler bu ay başlayacak, Aralık ayının ortasına kadar devam edecek. Bir LAN etkinliğinde 32 takım yarışacak. PUBG Avrupa Ligi’nde aynı zamanda yükselme ve küme düşme sistemi de olacak. Contenders League takımlarından başarılı olanlar yukarı çıkıp ilerleyebilecek. Böylece turnuvalar daima ‘taze’ tutulacak.

Takımlara karar verildiği zaman henüz duyurulmamış olan bir Avrupa şehrinde özel tasarlanmış bir LAN stüdoysu içinde maçlar düzenlenecek. Aynı zamanda seyahat masrafları da PUBG Corp tarafından karşılanacak ve ligin gelirleri takımlar arasında paylaştırılacak.

Her ne kadar PUBG son dönemde diğer battle royale türü oyunlara çok sayıda oyuncu kaptırsa da, hala devasa bir kitlesi bulunuyor. Görünüşe göre yapımcı firma da oyuna daima yenilikler getirme peşinde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.