Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Phasmophobia Güncellemesi Hayaletlerin Oyuncu Seslerini Dinlemesini Sağlıyor

Phasmophobia için yayınlanan yeni güncelleme oyuncuları şaşırttı. Aslında var olduğunu sandıkları bir özellik daha yeni oyuna eklenmiş oldu.

Phasmophobia bildiğiniz üzere son dönemlerin en popüler korku oyunlarından biridir. Dört kişilik ekibiniz ile oyun içerisinde bulunan çeşitli terk edilmiş alanlara girerek hayalet avcısı rolünü üstleniyorsunuz. Çeşitli ipuçları ile içeride hangi hayaletin olduğunu bulmanız gerekiyor.

Yeni Phasmophobia Guncellemesi Hayaletlerin Oyuncu Seslerini Dinlemesini Sagliyor 1

Phasmophobia, geçen yıl Steam‘de erken erişimde yayınlandı ve oldukça büyük bir hit oldu. Oyun, oyuncuların çeşitli hayaletlerle farklı şekillerde etkileşime girmeye zorlandıklarından, mikrofonlarını onlarla konuşmak ve bir yanıt beklemek de dahil olmak üzere, gerçekten dehşet vericiydi. Phasmophobia’nın genel atmosferi ürkütücü ve mükemmeldi ve henüz tam olarak yayınlanmadı bile.

Kinetic Games, bugün oyun için yeni beta sürümünün, oyun içi sohbet yoluyla oyuncuların seslerini artık hayaletlerin dinleyebileceği bir değişiklik içerdiğini belirten birkaç tweet gönderdi. Hayalet oyuncuların seslerini duyduğunda, aktif olarak o konuma gidecek ve orada aramaya başlayacaktır.

İlginç olan şu ki, bu güncellemeden önce bile çoğu oyuncu, hayaletlerin bu şekilde çalıştığını sanıyordu. Tek bir yerde çok fazla gürültü çıkarırlarsa, bu doğal olarak hayaletin bulundukları yere gelmesine neden olur. Ancak ortaya çıktığı üzere, Kinetic Games bu özelliği eklemeye karar verdi çünkü aslında sanılanın aksine hayaletlerin mekanizması bu şekilde çalışmıyordu.

Bu güncelleme ile birlikte artık oyuncular oyun içerisinde konuşurken daha dikkatli olmak zorundalar çünkü her an hayalet tepelerine binebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.