Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Motorola Razr (2020) 5G Kendini Gösterdi

İkonik tasarıma sahip olan Motorola Razr modelinin yeni sürümü olacak olan Motorola Razr 2020 modelinin tasarımı detaylandı. 

Bir zamanların popüler telefon üreticisi Motorola geçtiğimiz yıl ikonik telefon modeli olan Motorola Razr’ın katlanabilir ekranlı sürümü olan yeni Motorola Razr modelini duyurmuştu Motorola şimdi de katlanabilir ekranlı Razr modelinin yerini alacak Motorola Razr 2020 5G modeli üzerinde çalışıyor. 

yeni motorola razr 2020 5g kendini gosterdi 2

Motorola’nın Amerika Birleşik Devletleri’nde 1.500 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulan katlanabilir ekranlı Motorola Razr modeli pek çok ülke pazarında ses getiren akıllı telefon modellerinden birisi olmuştu. Motorola Razr modelinin başarılı olmasının ardından Samsung cephesinden de Samsung Galaxy Z Flip modeli geçtiğimiz aylarda duyurulmuşu. Modelin 5G destekli sürümü ise kısa bir süre önce satışa çıktı. 

Sızıntıları ile adından söz ettiren Evan Blass, Motorola’nın yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Motorola Razr 2020 5G modeli hakkında yeni detayları ortaya çıkarttı. Yeni Razr modeli, bir önce Razr modelinin tasarımına sadık kalınarak geliştiriliyor. Dışında ikincil bir ekran ile birlikte gelen yeni Razr modelinin teknik özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor. 

Motorola Razr Özellikleri

1.500 dolar fiyat etiketine sahip olan Razr 2019 iki ekranlı bir tasarıma sahip. Motorola Razr modelinin küçük ikinci ekranı hızlı bildirimlere, video ya da fotoğraf çekimi için kullanılabiliyor. Kullanıcılar ekranı açmadan bu küçük ekran üzerinden de arama yapabiliyor. Cihazda ayrıca 6.2 inç büyüklüğünde 21 : 9 en boy oranında dikey olarak katlanabilen ana ekrana sahip. Ana kamera tarafında 16 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya ek olarak 5 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası ile birlikte geliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.