Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni iPhone’lar Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 12 ailesi ve iPhone SE 2 modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Apple’ın geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği iPhone 11 ailesinin ardından yeni iPhone modelleri ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. 

iphone2

Teknoloji devi Apple’ın 2020 yılının Eylül ayında tanıtacağı iPhone 12 ailesi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Barclays analistlerine göre Apple’ın yeni iPhone 12 ailesinin iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri 6 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Apple’ın iPhone 11 Pro modellerinde 4 GB RAM kullandığı göz önüne alındığında iPhone 12 modellerinin performans özelliklerinin çok yüksek olacağını söyleyebiliriz. 

Analistlere göre Apple yeni iPhone 12 serisi modellerinin Pro sürümlerinde 3D algılama ve mnWave 5G desteği sınacak. Mevcut çentik boyutunun küçüleceği iPhone 12 ailesinin iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinde sırasıyla 5.42 inç, 6.06 inç ve 6.67 inç ekran boyutlarının olması bekleniyor. 

iPhone SE 2 Özellikleri

Barclays analistleri ayrıca iPhone SE 2 modeli hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Apple’ın 2020 Mart ayında tanıtacağı düşünülen iPhone SE 2 modeli, analist verilerilerine göre gücünü A13 işlemcisinden alacak ve 3 GB RAM’e sahip olacak. iPhone 8 modelinin tasarımında olacak olan iPhone SE 2 modeli ayrıca 4.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.  

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.