Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Fable Oyunu Bir MMO Oyunu Olmayacak

En son çıkan söylentilere göre, geçtiğimiz günlerde Xbox Games Showcase etkinliği sırasında duyurulan Fable'ın bir MMO oyunu olacağıydı, ancak yapılan açıklamalarda oyun MMO oyunu olmayacak.

Microsoft, geçtiğimiz hafta perşembe günü Playground Games‘in yeni bir Fable oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Ve bunun ardından çıkan bir söylenti ortaya çıktı, bu Fable oyununun bir MMO olacağını söylendi. Ancak iki endüstri oyuncusu bu söylentiyi reddetti ve bir sonraki Fable oyununun MMO olmayacağını söyledi.

Yeni Fable Oyunu Bir MMO Oyunu Olmayacak 1

Şimdi yeni çıkacak olan Fable oyununun bir MMO oyunu olmayacağı açıklandı, ancak bu herhangi bir çevrimiçi öğeye sahip olmayacağı anlamına gelmiyor. Daha önce ResetEra yazarı olan Klobrille, oyun içerisinde bazı çevrimiçi öğelerin olabileceğini söylemişti. Ona göre, bu çevrimiçi öğeler Forza Horizon 4’tekilere benzer olacak.

MMO, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi anlamına gelir. Diğer bir deyişle, Fable, WoW, Final Fantasy 14 veya Black Desert’a benzer bir MMORPG olmayacak. Ancak bu, oyunun bazı çevrimiçi unsurları olmayabileceği anlamına gelmez. Fable henüz erken bir geliştirme aşamasında olduğu için hakkında çok fazla şey bilmiyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.