Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Call of Duty Oyununun Geçeceği Tarih Kısmen Belli Oldu

Yeni Call od Duty' nin geçeceği tarihe dair, önemli bilgiler bulundu.

Geçtiğimiz yıl, Call of Duty, duyurduğu oyunu ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu. O kadar çok eleştirinin hedefi olmuştu ki, Activision’ un bu hatadan ders alacağını düşünüyoruz. Oyun çıktıktan sonra,satış konusunda, beklenilen kadar kötü sonuç vermeyen oyunun, yine de genel olarak sadık oyuncuları tarafından satın alındığını düşünüyoruz. 

11661 call of duty modern warfare 3 1920x1080 game wallpaper

Activision’ un Infinite Warfare’ dan sonra nasıl bir hazırlığa gireceği büyük merak konusu açıkçası. Yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Ekibin paylaştığı yeni yıl mesajına göre, yeni oyunun hangi dönemde çıkacağı da az çok belli oldu. Yılbaşından önce geliştirici ekibin kurucusu Michael Condrey tarafından paylaşılan görsel, M1911 silahı eşliğinde yeni yıl mesajı verdiğini görüyoruz. Ardından, 2017 ye girdikten sonra, Sledgehammer’ ın resmi hesabından da paylaşılan mesajdan sonra dikkatimizi bu yöne doğru çevirdik.

Ayrıca, Sledgehammer Games’ in Twiter hesabından kısa bir video paylaşıldı. Videoya göre, Sledgehammer Games’ in hazırladığı oyun gelecekte geçmeyecek. Gelecekte geçmesini zaten beklemiyorduk ancak, oyun çok geçmişte de geçmeyecekmiş gibi duruyor. Ayrıca, yeni oyunun 2017′ de çıkacağını belirtelim. 

Colt M1911 silahının arkasında çok uzun bir tarih bulunuyor. Kesinlikle yakın tarihte geçeceğini düşünüyoruz. Ancak, öyle bir silah paylaşmışlar ki, çok uzun bir süre kullanıldığından ne zaman geçeceğini bilmiyoruz. Ancak ilk olarak 1911 yılında çıkan silah, 1. dünya savaşını da görmüş, 2. dünya savaşını da görmüş. Kısaca, bayağı bir savaş görmüş. 1986 yılına kadar ABD Silahlı Kuvvetlerinin 1911 – 1986 yılları arasında standart hizmet tabancası olduğundan oyunun da bu tarihler arasında çıkacağını düşünüyoruz. Umarım bu sene bol çekişmeli bir sene görürüz. Battlefield’ in tekel olması çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Bekleyip göreceğiz bakalım.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.