Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Call of Duty Oyunu Önümüzdeki Ay Sonu Açıklanacak!

Call of Duty'nin yeni oyunu Haziran ayı sonunda ortaya çıkacak.

Yıllardır konsol, bilgisayar ve mobil platformda oyuncuların karşısına çıkan Call of Duty serisi tüm dünyada milyonlarca hayran ve oyuncu kitlesine sahip. Son oyunu olan Black Ops ile şu sıralar oyuncuları aksiyona doyuran Activision, yeni oyununu önümüzdeki ayın sonunda açıklayacak.

Yeni Call of Duty Oyunu Önümüzdeki Ay Sonu Açıklanacak 2

Call of Duty serinin son oyunu bilindiği üzere Ekim 2018’de hem konsol hem de bilgisayar platformu için yayınlanmıştı. Battle royale modu ile oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapım bugün yeni bir güncelleme ile oyuncularına yeni içerikler de sunmuştu. Activision’ın kasasını parayla dolduran başarılı seri yeni bir oyun almaya hazırlanıyormuş.

PC Games N’in yapmış olduğu habere göre önümüzdeki ay sonu yeni bir Call of Duty oyunu duyurulacakmış. Habere göre Activision – Blizzard CEO’su Bobby Kotick, sıradaki Call of Duty oyununun Infinity Ward tarafından geliştirildiğini ve Haziran ayının sonunda duyurulacağını belirtmiş.

Oyuncular tarafından merakla beklenen yapım, E3 2019’da duyurulacak mı henüz net bir bilgi yer almıyor. PC Games N’e göre Haziran ayı sonunda yeni oyun duyurulacak. Oyun ile ilgili detaylı bilgiler Haziran ayın da ortaya çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.