Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Call of Duty Oyunu Hakkında İlk Resmi Açıklama!

Infinity Ward, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "yeni nesil Call of Duty oyununun" yakında geleceğini söyledi!

Call of Duty Vanguard’ın yalnızca birkaç ay önce çıkmasına rağmen, gözler Modern Warfare’ın devamı olduğu söylenen yeni Call of Duty oyununda. Geliştirici stüdyo Infinity Ward, resmi Twitter hesabından heyecan yaratan bir paylaşım yaptı. Sadece iki satırlık mesajda, “Call of Duty’nin yeni neslinin” yakında geleceği belirtildi.

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty Modern Warfare (2019), bizi eski karakterlerle yeniden bir araya getirirken, heyecan verici hikayesi ile olumlu eleştiriler aldı. Bu sene çıkması beklenen yeni Call of Duty oyununun, Modern Warfare’ın devamı olacağı ve Kolombiyalı uyuşturucu kartellerine odaklanacağı iddia ediliyor.

Yeni Call of Duty Oyunu 2022 Yılında Çıkacak

yeni call of duty oyunu 2022

2009’daki Modern Warfare 2, Rus aşırı milliyetçiler ile mücadeleyi konu alırken, 2019 yapımı Modern Warfare ise ABD ve İngiltere’nin Urzikstan adındaki kurgusal bir ülkenin yerel halkına desteğini merkezine oturtuyor. Devam oyununa ilişkin kartel söylentisinin doğru olması durumunda, bizleri bambaşka bir anlatı bekliyor olacak.

Activision Blizzard, Microsoft tarafından satın alınsa da, yeni Call of Duty oyunu PlayStation konsollarında da çıkacak. Fakat Infinity Ward‘ın “yeni nesil” vurgulu tweet’i, oyunun Xbox One veya PS4’te çıkmayabileceğini gösteriyor. İkonik FPS serisindeki üç oyun PS’te çıkmaya devam edecek, ancak sonrasında ne olacağı belirsizliğini koruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.