Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Blade and Soul Sınıfı Duyuruldu

Tusan sınıfı Blade and Soul'a yeni eklenti olacak.

Birkaç gün önce oyunun Güney Kore resmi web sitesinde NCSoft’un yeni Blade and Soul karakteriyle ilgili ipuçları paylaştığını hatırlıyor musunuz? Bu haberi size Turkmmo.com üzerinden de duyurmuştuk. Yayınlanan ilk görselde sadece bir silüet yer alsa da, yeni sınıfın elindeki dev kılıç göze çarpıyordu. Şimdi ise geliştirici firma nihayet yeni çıkacak sınıfın ayrıntılarını oyuncularla paylaştı.

Yeni blade and soul sinifi duyuruldu 1

Vision Preview 2 adlı tanıtım videosu NCSoft tarafından yayınlanırken, Blade and Soul’a eklenecek olan sıradaki yeni karakter Tusan olarak açıklandı. Tusan isimli bu yeni sınıf dev bir kılıç kullanacak, hem savunma, hem de saldırı yönünden güçlü özelliklerle gelecek. Tusan aynı zamanda iki farklı yeteneği aynı anda kullanabilecek. Berserk yeteneği geçici saldırı gücü eklerken, Belief yeteneği ise Tusan’a orta mesafede dövüş imkanı sağlayacak. Yeni sınıf Tusan, oyunun Güney Kore sunucularına 14 Haziran tarihinde gelecek.

Ayrıca yeni sınıfın yanı sıra NCSoft Blade and Soul’a yeni içerikler de getiriyor. Yeni meslek sistemiyle endgame yani oyun sonuna ulaşmış oyunculara yapacak yeni şeyler sunulacak ve oyunun ömrü uzatılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.