Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Bir Söylenti Elden Ring’in Son Geliştirme Aşamasına Girdiğini Yönünde

Elden Ring ile ilgili bugün yeni çıkan bir söylentiye göre oyun, şu anda post prodüksiyon, yani geliştirmenin son aşamasında.

FromSoftware‘in uzun zamandır beklenmekte olan oyunu Elden Ring ile ilgili uzun bir süredir yeni bir bilgi gelmiyor, ancak oyun hakkında ki söylentiler çıkmaya devam ediyor. IMDB Pro‘daki açıklamaya göre, FromSoftware’ın uzun zamandır beklenmekte olan oyunu Elden Ring şu anda post prodüksiyon aşamasında ve bu da bize yıl sonundan önce oyun hakkında yeni bir şeyler verebilir.

Yeni Bir Soylenti Elden Ringin Son Gelistirme Asamasina Girdigini Yonunde 1

Elden Ring’i uzun süredir bekleyen hayranlar oyun hakkında yeni bilgiler duymak için can atıyorlar ancak oyunun geliştiricisi olan FromSoftware oyun hakkında uzun zamandır yeni bir bilgi verilmedi. Ancak en son çıkan söylentilere göre hayranlar oyunla ilgili yeni haberleri bu yılın sonuna doğru alabilirler.

IMDB Pro‘da ki çıkan son bilgilere göre, oyunun geliştirme süreci artık son aşamalarına doğru gelmiş olabileceğini öne sürüyor. Reddit kullanıcısı olan mynewdrip isimli kullanıcı IMDB Pro’da bulunan listede Elden Ring’in post prodüksiyon aşamasında olduğuna dair bir ekran görüntüsü paylaştı. Bu da oyunun geliştirme aşamasının sonuna yaklaştığı anlamına geliyor.

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre oyunun mevcut durumu en son 20 Temmuz 2020 tarihinde güncellenmiş, bu çok fazla bir şey ifade etmese de Elden Ring’i görmemiz sanırım artık o kadar da uzak değil. Ayrıca IMDb Pro’nun, daha önce işlenen ve ekip tarafından doğruluğu kontrol edilen kullanıcı düzenlemelerine, trollemeyi veya yanlış bilgileri önlediğini de belirtmek gerekir. Buna rağmen, Elden Ring ile ilgili sahte olduğu ortaya çıkan birçok sızıntı ve söylenti konusu olduğu için bunu da çok ciddiye almamak gerekiyor. En azından resmi açıklama yapılana kadar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.