Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Batman Oyunu Söylentiye Göre Middle Earth Oyunlarındaki Nemesis Sistemini Kullanabilir

Son çıkan söylentilere göre, yeni Batman oyunu Middle Earth oyunlarında bulunan Nemesis sistemini kullanacak ve oyunda bütün Batman ailesi oynanabilir olacak.

Yeni bir söylentiye göre, yakında ortaya çıkması beklenen Batman oyunu, Shadow of War ve Shadow of Mordor oyunlarında bulunan Nemesis sistemini barındırabilir.

Yeni Batman Oyunu Söylentiye Göre Middle Earth Oyunlarındaki Nemesis Sistemini Kullanabilir 1

Son bir kaç ay içerisinde yeni bir Batman oyunu hakkında birçok söylenti çıktı, bu söylentilerin arasında ise oyunun Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan DCFanDome etkinliğinde duyurulacağı söyleniyor. Bloomberg‘den Jason Schreier‘ın yakın tarihli bir raporu da bu söylentileri doğruluyor. Eğer bu söylenti tamamen doğruysa Batman hayranları sevinmeye başlayabilir.

Bir çok hayran oyunun merakla duyurulmasını beklerken, Twitter‘da sızan birkaç büyük detay var. Aşağıdaki tweet’te görebileceğiniz gibi, Twitter kullanıcısı TheComixKid, yeni Batman oyununun Orta Dünya oyunları olan Shadow of War ve Shadow of Mordor’da bulunan Nemesis sistemini kullanabileceğini söyledi. Görünüşe göre Nemesis sisteminde Gotham City Police Department’ı (GCPD) içeren çok sayıda grup var.

Sızıntı’da yazdığı üzere tüm Batman ailesinin oynanabilir olacağı söyleniyor. Ancak bunu zaten daha önceki sızıntılardan ve söylentilerden zaten biliyorduk. Sonuçta, bu söylentiler ve sızıntılar oldukça ilgi çekici ancak WB Games’den resmi bir onay gelene kadar söylenti olarak kalmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.