Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni AB Yasaları Yüzünden Mirage: Arcane Warfare Steam’den Kaldırıldı

Torn Banner Studios yapımı Mirage: Arcane Warfare artık Steam'de yer almayacak.

Torn Banner Studios bugün yaptığı açıklamayla multiplayer büyü ve aksiyon oyunları Mirage: Arcane Warfare’ın Steam’den kaldırıldığını duyurdu. Mirage: Arcane Warfare’in Steam’e veda etmesinin sebebi olarak yeni Avrupa Birliği gizlilik yasaları gösterilirken, Genel Veri Koruma Kanunları – GDPR artık daha sıkı çalışıyor.

Yeni ab yasalari yuzunden mirage arcane warfare steam kaldirildi 1

Bilindiği gibi Avrupa Birliği’nin yeni gizlilik yasaları bugünden itibaren, 25 Mayıs’ta yürürlüğe giriyor. Mirage: Arcane Warfare de bundan etkilenirken, oyunun resmi sunucuları 31 Mayıs’a kadar açık kalacak ve ardından kapılarını oyunculara kapatacak. Buna rağmen oyuncuların kendi herkese açık ya da gizli sunucularını kurup bir şekilde arkadaşlarıyla oynamaya devam etme imkanları var. Fakat şu da bir gerçek ki Mirage: Arcane Warfare bundan sonra eskisi kadar ilgi görmeyecek.

Unreal Engine grafik motoruyla hazırlanan Mirage: Arcane Warfare, 23 Mayıs 2017 tarihinde çıkış yapmıştı fakat oyunculardan beklediği ilgiyi bir türlü görememişti. Torn Banner Studios’un Orta Çağ temalı olan bir başka oyunu Chivalry: Medieval Warfare ise tam tersi büyük bir başarı yakalamıştı ve yıllardır da ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.