Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni 4K Kaplama Paketiyle Skyrim Harika Gözüküyor

Skyrim'in yeni modunda kayalar hiç olmadığı kadar ayrıntılı gözüküyor.

Mod yapımcısı JD, bugün The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni 4K çözünürlüklü kaplama paketini yayınlarken, özellikle oyundaki kayaların inanılmaz derecede geliştirildiği gözlemlendi. JD bunun için kayaların fotogrametrik görüntülreini kullanırken, orijinal ve bulanık olan kaplamaları da bunlarla değiştirdi. Dolayısıyla ortaya yeni görüntüler çıkmış oldu.

Yeni 4k kaplama paketiyle skyrim harika gozukuyor 1

Tabii şunu da hatırlatmak gerekiyor ki bu görüntüler mod yapımcısının kendisi tarafından çekilmedi. Bunun yerine JD, Sketchfab üzerinde yer alan fotogrametrik kaya görüntülerini kullandı. Yine de sonuçlar harika gözüküyor ve 4K kaplama paketini indirip kurduğıunuzda oyunun görsellerinin de ne denli geliştiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Dahası JD sıradaki güncellemede taş birikintilerini ve dğaları da değiştirecek.

Bu aslında Skyrim için yayınlanan ilk fotogrametri modu değil. Daha önce Aralık ayında da benzer bir çalışma yapılmıştı. The Elder Scrolls V: Skyrim çıkalı neredeyse 7 sene olsa da, oyun için devamlı yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor ve görünüşe göre bu hiç durmayacak.

Yeni 4K kaplama paketini ise ilgilenenler buradan indirebilir. Özellikle yeni kayalara dikkat etmeyi unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.