Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni 4K G-Sync HDR Monitörler Ön Siparişe Açıldı

Oyuncuların hayallerini süsleyen 4K monitörler satışa sunuldu!

Bazı Avrupalı perakende mağaza zincirleri, Asus ve Acer markalarınca üretilen yeni 4K G-Sync HDR oyuncu monitörleri için ön sipariş almaya başladı. Muhtemelen Nisan ayının sonlarına doğru siparişlerin teslim edilmesi planlanıyor. Ancak bahsi geçen modeller hiç de ucuz olmayacak! Öyle ki monitörlerin ön sipariş fiyatları bile 3,000 doları bulabiliyor.

Yeni 4K G Sync HDR Monitörler Ön Siparişe Açıldı 1

2018’in başlarında, Ocak ayında düzenlenen CES tüketici elektroniği fuarında Asus ve Acer’in yeni G-Sync HDR monitörleri ortaya çıkmıştı. Ancak sebebi bilinmeyen bir şekilde bu monitörlerin satışa sunulması bir hayli gecikti. Ancak an itibariyle ön sipariş süreci başladı ve oyuncular hayallerini süsleyen monitörler için kesenin ağzını açmaya başladı.

Fuarda prototipler görüntülendi

AU Optronics‘in AHVA HDR panellerine benzer bir teknolojiye sahip IPS panellerini üretmesi 2017’nin Aralık ayına kadar sarkmıştı. Hal böyle olunca fuarda görüntülenen tüm G-Sync HDR monitörlerinin prototip panellere ev sahipliği yapmış olması kuvvetle muhtemel. Neyse ki şimdilerde bu monitörler seri üretime girmiş bulunuyor.

Fiyatlar el yakıyor!

Tamamen yeni bir teknolojiyle üretildikleri ve yüksek performans verdikleri için bu monitörler hiç de ucuz olmayacak. Öyle ki Asus ROG PG27UQ modelinin fiyatı 3,022 dolardan başlayıp 3,613 dolara kadar çıkabiliyor. Öte yandan Danimarka’nın perakende mağazası Komplett‘te listelenen Acer Predator X27 modeline tam 3,073 dolar değer biçilmiş.

Evet, adı geçen ürünler kesinlikle muhteşem monitör modelleri. Ancak yükselen dolar kuru yüzünden Türk oyuncuların bu modelleri satın alabilmesi her geçen gün zorlaşıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.