Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yener Çevik’ten Wolfteam’e Şarkı!

Yener Çevik'ten Wolfteam'e özel beste geldi.

Ülkemizde en çok oynanan fps oyunu olarak bilinen Wolfteam yine bomba gibi gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Yener Çevik’ten Wolfteam’e ‘Adamsın Adam’ şeklinde bir şarkı yazılmış.

Yener Çevik’ten Wolfteam’e Şarkı 2

Hem mobil hem de bilgisayar oyuncularının yakından tanıdığı Netmarble yeni bir işbirliği duyurusu yaptı. Netmarble Türkiye rap müzisyeni Yener Çevik ile işbirliğine giderek Wolfteam için özel bir beste yaptırdı. Wolfteam için özel olarak bestelenen parçanın adı ‘Adamsın Adam’ oalrak duyuruldu. Oyunun ruhunu ve oyuncuları bir araya toplayacak olan parça vurucu sözleri ve Yener Çevik’in tarzı ile Wolfteam oyuncularının adeta aklına kazınacak.

14 Haziran 2019 Cuma günü dijital kanallarda yayınlanan ‘Adamsın Adam’ şarkısı, Yener Çevik’in sözleri ve kendine özgü yorumu ile  oyunculara Wolfteam manifestosunu en iyi şekilde vurguluyor. Mücadele, cesaret ve silah arkadaşlığı gibi temalara sahip olan Adamsın Adam isimli beste, Wolfteam oyuncularını aynı çatı altında birleştiriyor.

Netmarble Türkiye ile rap müzisyeni Yener Çevik işbirliğinin büyük bir proje olduğunun altını çizen Netmarble Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Aydoğdu: “Yener Çevik, Wolfteam ruhunu çok iyi yansıtan bir şarkıya imza attı. ‘Adamsın Adam’ Wolfteam’in oyundan öte bir kültür ve ortak amaçları olan bir topluluk olduğunu müziği ve sözleriyle en iyi şekilde yansıtıyor. Wolfteam kültürü, oyuncuların kültürü. Wolfteam bizim mahallenin oyunu, adam gibi adamların oyunu… Wolfteam oyuncularının bu şarkıyı dinlerken oyunu daha büyük bir coşkuyla ve keyifle oynayacağına inanıyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.