Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yayınlanan Güncelleme İle Denuvo Anti-Tamper Teknolojisi ABZU’dan Kaldırıldı

Giant Squid Games yayınlamış olduğu en son güncelleme ile birlikte ABZU'dan Denuvo Anti-Tamper teknolojisinin kaldırıldığını duyurdu.

ABZU, Giant Squid Studios tarafından geliştirilmiş ve 505 Games tarafından PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Microsoft Windows için yayınlanan bir macera video oyunudur. İlk olarak Ağustos 2016’da dijital bir oyun olarak piyasaya sürülen oyun, konsollar için bir perakende sürümü Ocak 2017’de piyasaya sürüldü.

Yayinlanan Guncelleme Ile Denuvo Anti Tamper Teknolojisi ABZUdan Kaldirildi 1

Bugün oyunun geliştiricisi olan Giant Squid Studios, ABZU için yayınlamış olduğu yeni güncelleme ile birlikte Denuvo Anti-Tamper teknolojisini kaldırdığını açıkladı. ABZU, Journey’in sanat yönetmeninin dalış hayalini çağrıştıran güzel bir su altı macera oyunudur. Oyun ilk kez 2016 yılında piyasaya sürüldü ve o tarihten bugüne kadar 4 yıllık süreçte Denuvo ile korunuyordu. Şimdi yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Denuvo teknolojisi oyundan kaldırılmış oldu.

ABZU‘da oyuncular kendilerini renk ve hayatla dolu canlı ve gizli bir dünyaya kaptırabilirler. Oyuncular, su altı dünyasında bulunan gerçek su altı canlılarına dayanan yüzlerce benzersiz türü keşfedecekler. Ek olarak, oyuncular epik deniz manzaralarında oyalanacak ve benzeri görülmemiş ayrıntılarla modellenmiş su ekosistemlerini keşfedecekler.

Son olarak belirtmem gerekiyor ki oyunun Steam sayfası oldukça olumlu yorumlarla dolu. Eğer sizde günün yorgunluğu ve stresinden uzaklaşmak ve su altı dünyasının muhteşem atmosferine kendinizi kaptırmak istiyorsanız oyunun Steam sayfasına buradan gidebilir ve 31 TL‘ye satın alabilirsiniz.

ABZÛ - E3 2016 Launch Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.