Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yakuza 3, Yakuza 4, Yakuza 5 Remastered Ve Yakuza 6 PC’ye Geliyor

Ryu Ga Gotoku Studio yaptığı açıklama ile birlikte Yakuza oyunlarının PC'ye geleceğini duyurdu.

SEGA ve Ryu Ga Gotoku Studio en son yaptığı duyuru ile birlikte Yakuza 6, Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered & Yakuza 5 Remastered oyunlarının resmi olarak PC’ye geleceğini duyurdu. Yakuza 6 ise Mart 2021’de yayınlanacak, üç yeni sürüm ise bu Ocak ayında satışa sunulacak.

Yakuza 3 Yakuza 4 Yakuza 5 Remastered Ve Yakuza 6 PCye Geliyor

Yakuza serisi genel olarak Asya bölgesinde daha fazla ön planda olan bir oyun olsa da Batı bölgesinde de gerçekten oyunu seven bir kitleye sahip. SEGA bu fırsatı değerlendirerek konsol için piyasaya sürülmüş olan bu oyunu PC oyuncularının da deneyimleyebilmesini istiyor ve 2021 yılı içerisinde Yakuza 6, Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered & Yakuza 5 Remastered oyunlarını PC’ye getiriyor.

Bu remastered oyunlarının tam olarak nasıl bir grafiksel iyileştirme alacaklarını bilmiyoruz ancak büyük bir ihtimalle yeni nesil teknolojiye uyumlu olarak piyasaya sürülecektir. Oyunda RTX desteğinin olup olmayacağı belli değil ancak olursa da bu bizi şaşırtmaz. Yine de bu Yakuza oyunlarını bilgisayarda oynamak için gerçekten sabırsızlanıyorum.

Ayrıca bu oyunlar PC’ye Xbox Game Pass for PC için çıkış yapacak ve aşağıda bu duyuru için bir fragman mevcut.

Coming Soon to Xbox Game Pass This Holiday (The Game Awards 2020 Announce)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.