Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yaga Tüm Platformlarda Yayında!

RYO oyunu Yaga konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıktı.

Geçtiğimiz aylarda haberlerimizde yer bulan Yaga nihayet lansmana çıktı. Konsol ve bilgisayar platformunda dünden bu yana oynanan yapım ilk incelemelerinde oyuncuların beklentisini de karşılamayı başardı.

Yaga Tüm Platformlarda Yayında 2

Epic Store üzerinde geçtiğimiz ay ön siparişlere açılan Yaga 12 Kasım itibari ile PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformunda oynanabilir oldu. Epic’te 31.20 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapım da komik ve bol aksiyonlu bir oynanış yer alıyor. Slav mitolojisinin tehlikeli ve bir o kadar da efsanevi yapısı ile karşılaşacağımız yapımda tek elli bir nalbant olan Ivan’ı kontrol edeceğiz.

Breadcrumbs tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından tüm platformlarda yayınlanan yapımda kötü bir talihe sahip olan Ivan’ı kontrol ederek canavarlara karşı savaşacağız. Ivan kendi elleriyle dövdüğü aletlerden ve balyozlardan oluşan geniş bir cephaneliği kullanacağımız oyunda birçok karakter ile tanışacak, gizlenmiş sırları da ortaya çıkaracağız.

Oyun içerisinde ilerledikçe oyuncular Ivan’ın itibarını ve yeteneklerini yükseltebilecekler. Oyuncular dilerlerse Ivan’ın oynama şeklini de değiştirebilecekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
  • İşlemci: Intel CPU Core i3-2500K 2.0GHz+ / AMD CPU Phenom II 570
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 GTX, GT640, GT730, Radeon HD 5850, HD Graphics 530
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Stereo

Yaga - Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.