Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi’nin Yeni Amiral Gemisi Mi 11 Detaylandı

Xiaomi Mi 11 modeline ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sızdırıldı. Sızdırılan fotoğrafta modelin arka kamera tasarımı net bir şekilde görülüyor. 

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin 2021 yılında duyurulması beklenen yeni amiral gemisinin ilk görselleri ortaya çıktı. 

xiaominin yeni amiral gemisi mi 11 detaylandi 2

2021 yılında tanıtılacak olan ve kullanıcılar tarafından büyük bir heyecanla beklenen Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemi modeli Mi 11 detaylandı. Xiaomi’nin yeni amiral gemi modeline dair henüz çok fazla bilgi bulunmuyor olsa da modelin Qualcomm Snapdragon 875 işlemcisinden güç alacak ilk akıllı telefon modellerinden birisi olacağı söyleniyor. 

Xiaomi’nin Mi 10 modelinin yerini alacak olan Mi 11 modelinin henüz özellikleri kesin olarak bilinmiyor olsa dam olein arka kapak tarımını gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. Görselde modelin tanıtım posteri ile karşılaşıyoruz. 

Arkasında devasa bir kamera modülü ile birlikte geleceğini gördüğümüz akıllı telefon modelinin diğer tasarım detaylarına baktığımızda ise modelin yuvarlak hatlara sahip bir tasarım ile birlikte geleceğini görüyoruz. Modele dair daha fazla bilgi elimizde bulunmuyor olsa da modele dair kesin bilgilerin 1 Aralık tarihinde duyurulması planlanıyor. Bilindiği üzere Qualcomm 1 Aralık tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek ve etkinlikte yeni nesil amiral gemi işlemcisi olan Qualcomm Snapdragon 875 işlemcisini duyuracak. Xiaomi’nin de Snapdragon 875 işlemcisini ilk kullanacak olan firmalardan birisi olduğunu düşündüğümüzde modele dair ilk kesin bilgilerin bu etkinlikte açıklanması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.