Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Mix Alpha Süresiz Olarak Ertelendi

Xiaomi'nin katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili kötü haber geldi.

Xiaomi’nin kısa bir süre önce satışa sunduğunu duyurduğu Mi Mix Alpha modeli süresiz olarak ertelendi. 

xiaomi mi mix alpha suresiz olarak ertelendi

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin geleceğin akıllı telefonu olarak gösterdiği Mi Mix Alpha modeli hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi, Mi Mix Alpha modelinin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Mi Mix Alpha modelinin ne zaman geleceği artık kimse tarafından bilinmiyor. 

Xiaomi’nin yüzde 180 ekran gövde oranına sahip olan ve her yanı ekran ile kaplı olan fütüristik akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix Alpha modeli, satışa sunulmadan pek çok kişinin beğenisini kazanan Mi Mix Alpha modeli Aralık 2019’da 2.800 dolardan satışa sunulmaya hazırlanıyordu. Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunun satışa tarihi ertelendi. Xiaomi’den gelen bilgilere göre modelin lansman tarihi şimdilik bilinmiyor. 

Mi Mix Alpha Bir Konsept Telefon Olarak Kalacak!

Ekranlarla kaplı olan Mi Mix Alpha modelinin üretim zorluklarının bulunduğu ve bu nedenle ürünün satışa ne zaman sunulacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Xiaomi’nin Aralık 2019’da Xiaomi çevrimiçi mağazasında ve Tmall’da ortaya çıkarttığı modelin satın alma seçeceği bulunmuyordu. Xiaımi’nin CEO’su yaptığı açıklamada Mi Mix Alpha modelini şimdilik seri üretime sokmayacaklarını bir konsept akıllı telefon gibi sınırlı sayıda satışa sunacaklarını belirtiyor. Mi Mix Alpha modelinin satışa sunulup sunulmayacağına dair belirsizlik devam ediyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.