Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Band 5’e Türkçe Dil Desteği Geliyor

Xiaomi’nin sevilen akıllı bilekliği Mi Band 5 modeli Türkçe dil desteği kazanıyor.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin Mi Band 4 modelinin üstüne konumlandırdığı Mi Band 5 modeli için Xiaomi Türkiye’den kullanıcıları sevindirecek bir açıklama yaptıldı.

xiaomi mi band 5e turkce dil destegi geliyor 2

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği Xiaomi Mi Band 5 akıllı bilekliği için güzel haber geldi. Ülkemizde normalde 369 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan ve pek çok alışveriş sitesinde 260 TL’ye kadar satın alınabilen Mi Band 5 modeli için Türkiye dil desteği geliyor.

Xiaomi Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Xiaomi Mi Band 5 kısa süre içerisinde Türkçe dil desteği kazanacak. Mi Band 5 modeli ile biraz geç kalınmış olsa da akıllı bilekliğin Türkçe dil desteği kazanması oldukça sevindirici bir gelişme.

Mi Band 5 Özellikleri

Daha hızlı ve daha isabetli fiziksel aktivite takibi için güçlü bir işlemciye sahip olan Mi Band 5 modeli, 11 farklı profesyonel spor moduna destek sunuyor. Mi Band 5 modeli, Kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçebilmenin yanında zamanda uyku kalitesini ve adet döngülerinin takip edilmesini de sağlıyor. Mi Band 5 modeli, yerleşik barometre ve akıllı telefon kamerasını uzaktanda kontrol edebiliyor.

Manyetik şarj özelliğine sahip olan Mi Band 5 modeli, 125 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Mi Band 5 modelinin bu bataryası 3-4 hafta kullanım ömrü sunuyor. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık gösteriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Kaan

    Sanırım biraz geç kaldınız haber için, 15 Eylül’de yani 24 gün önce bu özellik geldi, Mi Fit’i güncelleyip bileklik ayarlarına girin Türkçe bulunuyor.

    0
    0
    Cevap
    • Burak Köse

      mi fit 5’im olmadığı için kontrol edemedim ancak Xiaomi Türkiye’den böyle bir açıklama yapıldığı için belirtmek istedim.

      0
      0
      Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.