Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Band 5 Çıkış Tarihi Kesinleşti

Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi belli oldu.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 5’in çıkış tarihi ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi Band 5 modelinin çıkacağı tarih.

xiaomi mi band 5 cikis tarihi kesinlesti 2

Xiaomi’nin bir süredir konuşulan Xiaomi Mi Band 5 bilekliği ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Xiaomi Mal WeChat hesabı, yeni nesil Mi Band modelinin 11 Haziran tarihinde çıkacağı açıklandı.

Xiaomi Mi Band 5’in önceki modele göre 1.2 inçlik daha büyük bir ekran ile birlikte geleceği görülüyor. Daha önce yayınlanan fotoğraflara bakıldığında Mi band 5 modelinin yeni bir şarj cihazı ile geleceği görülüyor. Tasarım tarafında, Mi Band 5 modelinin tasarımsal olarak farklılıklarla birlikte geleceği düşünülüyor. Mi Band 5 modelinin seleflerine göre daha düz bir tasarıma sahip olacağı ön görülüyor.

Xiaomi Mi Band 5 Detayları

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği, Mi Band 5 modeli SpO2 ( kandaki oksijen seviyesi ) ölçüm seçeceği olacak. Xiaomi’nin bu yeni akıllı bilekliği, kalp atış hızı izleme ve diğer sağlık fonksiyonlarının yanında adet döngüsü izleme özelliğine de sahip olacak.

Mi Band 5 modelinin bu özelliklerinin yanında beş yeni egzersiz modunu da destekleyeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Xiaomi Mi Band 5 modelinin fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.