Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi 10 SE Özellikleri Netleşmeye Başladı

Xiaomi Mi 10 SE özellikleri ortaya çıktı.

Xiaomi’nin Mi 10 ailesinin uygun fiyatlı modeli olacak olan Xiaomi Mi 10 SE modelinin özellikleri netleşmeye başladı. 

xiaomi mi 10 se ozellikleri netlesmeye basladi 2

Xiaomi’nin ilerleyen günlerde duyuracağı Mi 10 ailesine dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi 10 SE modelinin özellikleri ortaya çıktı. 

Özelliklere bakıldığından Xiaomi Mi 10 SE modeli Qualcomm Snapdragon 765G işlemcisi ile birlikte geliyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Mi 10 SE modelinin 5.8 inç büyüklüğünde ekran ile birlikte geleceği görülüyor. 27W hızlı şarj destekli 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan Xiaomi Mi 10 SE modelinin Şubat ayında duyurulması planlanıyor. 

Black Shark 3 5G Çıkış Tarihi

Black Shark’ın kurucusu olan ve CEO’su Wu Shimin, ilk 5G destekli akıllı telefon prototipi üzerinde çalıştığını ve satışa sunmaya hazırlandıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Black Shark 3 5G modelinin tasarımı ve teknik özellikleri şimdilik bilinmeyen model hakkında tek bilinen şey 5G destekleyecek olması. 

Son Black Shark modeli, 6.39 inç büyüklüğünde ekran ve Qualcomm Snapdragon 855+ işlemcisine sahip. 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alan model 27W hızlı şarj ile birlikte geliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.