Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi 10 AnTuTu Skorları Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 10 modelinin AnTuTu skoru ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin önümüzdeki aylarda duyuracağı Xiaomi Mi 10 serisinin AnTuTu skoru ortaya çıktı. 

xiaomi mi 10 antutu skorlari ortaya cikti 2

Son zamanların en çok konuşulan akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi’nin bu yıl içerisinde duyuracağı yeni akıllı telefon modellerinin özellikleri ve merak ediliyordu. Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modellerinin önümüzdeki günlerde tüketicilerle buluşturacak olan Xiaomi’nin yeni akıllı telefonlarının özelleri netleşmeye başladı. 

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkamaya başlayan Xiaomi Mi 10 modelinin kamera özellikleri netleşmeye başlamıştı. Daha önce Xiaomi Mi 10 modelinin kamera özelliklerini paylaşan kaynak şimdi de Xiaomi Mi 10 modelinin AnTuTu puanını paylaştı. 

Xiaomi Mi 10 mu ya da Xiaomi Mi 10 Pro mu olduğu şimdilik bilinmeyen Xiaomi modelinin AnTuTu puanı 560 bin 217 puan olarak görülüyor. Test sonuçlarında ayrıca Xiaomi Mi 10 modellerine dair bilgiler de yer alıyor. Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi olan Snapdragon 865 işlemci ile birlikte gelecek olan Xiaomi’nin yeni akıllı telefonuna Adreno 650 GPU eşlik edecek. Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunda ayrıca X55 5G modem yer alıyor. 

Xiaomi Mi 10 Pro Özellikleri

120 Hz ekran tazeleme hızı ile birlikte gelecek olan Xiaomi Mi 10 Pro modeli arkasında dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. 100 megapiksel çözünürlüğünde kameranın merkezde yer alacağı Xiaomi Mi 10 Pro modelinde 20 megapiksel çözünürlüğünde ikinci bir kamera, 12 megapiksel çözünürlüğünde üçüncü bir kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde bir dördüncü bir kamera yer alacak. 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan Xiaomi Mi 10 Pro modeli, 66W hızlı şarj desteği ile birlikte gelecek. 

Xiaomi Mi 10 modelinin ekranı ise 90 Hz ekran tazeleme hızı sunacak. Arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya sahip olacak olan Mi 10 modelinin bu kamerasının yanında 20 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 12 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde derinlik kamerasına sahip olacak. Xiaomi Mi 10 modeli 4.800 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.