Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Black Shark 3 Detayları Netleşmeye Başladı

Xiaomi'nin yeni oyuncu odaklı akıllı telefon ortaya çıktı.

Xiaomi’nin oyuncu odaklı akıllı telefonu Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. İşte Xiaomi Black Shark 3 özellikleri.

xiaomi black shark 3 detaylari netlesmeye basladi 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin oyunculara yönelik ürettiği Black Shark serisine yeni bir model daha ekleniyor. Xiaomi’nin yeni oyuncu odaklı akıllı telefonu Black Shark 3 5G modelinin özellikler detaylanmaya başladı. 

Xiaomi’nin 2020 yılında duyurmaya hazırlandığı yeni oyuncu odaklı akıllı telefonu hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan Xiaomi’nin yeni oyuncu akıllı telefonu SKARK KLE-A0 kod ismiyle yer alan modelin Black Shark 3 5G modeli olacağı düşünülüyor. 

Black Shark 3 5G Çıkış Tarihi

Black Shark’ın kurucusu olan ve CEO’su Wu Shimin, ilk 5G destekli akıllı telefon prototipi üzerinde çalıştığını ve satışa sunmaya hazırlandıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Black Shark 3 5G modelinin tasarımı ve teknik özellikleri şimdilik bilinmeyen model hakkında tek bilinen şey 5G destekleyecek olması. 

Son Black Shark modeli, 6.39 inç büyüklüğünde ekran ve Qualcomm Snapdragon 855+ işlemcisine sahip. 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alan model 27W hızlı şarj ile birlikte geliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.