Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi 12 Ailesi Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni amiral gemi modelinin çıkış tarihi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ülkemizde de akıllı telefon modellerini satışa sunan Xiaomi markasının yeni amiral gemi modelleri kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

2021 yılının sonuna gelinmesiyle birlikte Xiaomi’nin yeni amiral gemisini çıkartması bekleniyor. Xiaomi 12 ailesi çıkış tarihi de bu anlamda ortaya çıktı.

Xiaomi 12 Ailesi Çıkış Tarihi

Xiaomi 12 Ailesi Çıkış Tarihi 12 Aralık

Xiaomi 12 ailesi akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği serilerden birisi. En yeni donanımlarla birlikte gelecek olan Xiaomi 12 ailesi çıkış tarihi 12 Aralık olabilir. Digital Chat Station tarafından ortaya atılan bu iddia yarı iletken devi Qualcomm’un yeni amiral gemi işlemcisini duyuracağı 30 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Snapdragon Teknoloji Zirvesi sonrasını işaret ediyor. Xiaomi’nin yeni amiral gemi modelini bu etkinlik yerine Xiaomi 12 modeli için 12 Aralık tarihini seçme ihtimali mantıklı görünüyor.

xiaomi 12 ailesi cikis tarihi belli olmus olabilir 3

Xiaomi 12 Ailesi Hakkında Bilinenler

Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 898 işlemcisi ile birlikte gelecek olan Xiaomi 12 ailesi modellerinden olan Xiaomi 12’nin 100 watt hızlı şarj yeteneğine sahip 5.000 mAh kapasiteli bir batarya, 50 megapiksel ana kamera sensörüne sahip olması bekleniyor. Kutusundan MIUI 13 arayüzü ile çıkacak olan Xiaomi 12 ailesine ayrıca Xiaomi 12 mini modeli de dahil edilecek. Apple’ın son yıllarda duyurusunu yaptığı mini modellerinin başarısı ardından Xiaomi’de aileye bir mini modeli ekleyecek gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.