Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Oyunları İndirimde, Fiyatlar Resmen Yarıya İndi

Yaz aylarına damgasını vuran oyun indirimleri, Microsoft cephesinden gelen haberlerle devam ediyor. Steam yaz indirimlerinin üzerine konsollar da bir bir fiyat kırıyor. Sırada Xbox var!

Yaz ayları sezonlara bağlı indirim dalgaları ile geldi. Sabırlı bekleyişin ardından kavuştuğumuz efsanevi Steam yaz indirimlerinin ardından konsollar da oyun fiyatlarını kırarak bu çılgınlığa katıldı. Playstation oyunlarının çifter çifter indirime girmesi, Premium üyeler için başarılı yapımların ücretsiz sunulması ile kızışan piyasa, Xbox oyunlarının da fiyatlarını düşürmesi ile iyice heyecan verici bir hal alıyor. Sadece Xbox One oyunları için geçerli olmayan indirimler, Xbox 360 oyunlarını da kapsıyor. İndirimlerde % 75’e varan oranlar ile karşılaşabilirsiniz. Xbox Gold üyeleri için fiyatlar iyice aşağı iniyor.

Ultimate Game Sale çılgınlığı, 10 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek. O tarihe kadar en önemli Xbox oyunlarında oldukça başarılı indirimlerle karşılaşabileceksiniz. Buraya tıklayarak indirime girmiş bütün oyunların indirimli fiyatlarının yer aldığı listeyi görüntüleyebilirsiniz. İndirime girmiş başarılı oyunların kısa bir listesine de aşağıda ulaşabilirsiniz. Listenin altında indirim duyurusu için yayınlanan videoyu bulabilirsiniz.

Mass Effect: Andromeda: 161.55 Türk lirası

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands: 201.94 Türk lirası

Prey: 234.45 Türk lirası

Battlefield 1: 134.63 Türk lirası

The Elder Scrolls Online: Morrowind: 195.38 Türk lirası

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: 122.70 Türk lirası

Rocket League: 34.30 Türk lirası

FIFA 17: 107.70 Türk lirası

Gears of War 4: 130 Türk lirası

The Witcher 3: Wild Hunt: 41.72 Türk lirası

Far Cry 4: 31.90 Türk lirası

Microsoft Ultimate Game Sale 2017

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.