Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Live Gold’un Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Gears of War 4 Ve Forza Motorsport 6 Olacak!

Xbox Live Gold Ağustos ayında iki ücretsiz oyun sunacak.

Her ay düzenli olarak Xbox Live Gold abonelerine ücretsiz olarak oyunlar sunan Microsoft, Ağustos ayını da boş geçmeyecek. Microsoft Ağustos ayında Gears of War 4’ü ve Forza Motorsport 6’yı ücretsiz olarak Xbox Live Gold üyelerine sunacak.

Xbox Live Gold’un Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Gears of War 4 Ve Forza Motorsport 6 Olacak 2

Dünyada milyonlarca aboneye sahip olan Xbox Live Gold, her ay birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak abonelerine sunmaya devam ediyor. Ağustos ayında ücretsiz olarak sunulacak oyunlardan birisi olan Gears of War 4 ilk kez 2016 yılında Xbox One ve PC platformunda karşımıza çıkmıştı. Microsoft Store üzerinde satışlarını gerçekleştiren yapım, 3 yıl aradan sonra Xbox Live Gold abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Yapım 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Ağustos ayında ücretsiz olacak olan bir diğer oyun da Forza Motorsport 6 olacak. 2015 yılında oyuncuların beğenisine sunulan yapım bünyesinde dünyanın önde gelen markalarının onlarca farklı aracını deneyimlememizi sağlamıştı. Farklı oyun modları ile hem yapay zekaya karşı, hem de gerçek oyunculara karşı benzersiz yarışlara imza atacağımız oyun, Ağustos ayında Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Oyun 16 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Xbox - August 2019 Games with Gold

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.