Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Kullanıcıları Bu Hafta Sonu Üç Oyunu Ücretsiz Oynayabilir

Xbox kullanıcıları, bu hafta sonuna özel olarak Xbox Ücretsiz Oynama Günleri kapsamında Warhammer oyunlarını oynayabilir.

Hayranların Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass Ultimate aboneliği varsa, bu hafta sonu Xbox’ın Ücretsiz Oyun Günleri boyunca belirli Warhammer oyunlarını oynayabilecekler. Xbox’ın Ücretsiz Oyun Günleri, Perşembe ve Pazar günleri arasında tek bir hafta sonu süren promosyon etkinliğidir.

Xbox Live Gold

Promosyon genellikle kutlama lansmanları ve öne çıkan oyunlardan etkinliklerle birlikte gelir ve her ay, birkaç Ücretsiz Oyun Günü tanıtılır. Xbox’ın en son Ücretsiz Oynama Günleri, indirimli sürümleri olan ücretsiz oyunlar olarak Gears 5 ve F1 2020’yi içeriyordu. Bu hafta sonu Ücretsiz Oyun Günleri’ne gelince, oyuncuların Warhammer serisinden belirli oyunları ücretsiz olarak oynamaları için yalnızca birkaç günü kaldı.

Bu hafta sonu Ücretsiz Oyun Günleri promosyonuna dahil olan oyunlar: Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr Complete Collection, Warhammer: Chaosbane ve Warhammer 40K: Mechanicus. Her oyun, yaklaşan festivalleri ve Warhammer serisiyle ilgili diğer haberleri duyuran Warhammer’s Skulls vitrininin bir parçası olarak seçildi. Üç Warhammer oyununun her biri şu anda ücretsiz olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu hafta sonu büyük ölçüde indirimli olarak sunuluyor. Yani isteyen herkes sonrasında indirimli olarak oyunu satın alabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.