Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları Açıklandı: Bomba Oyunlar Var

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları

Dünya genelinde 20 milyona yakın abonesi bulunan Xbox Game Pass, oyun yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Microsoft, mart ayının ilk yarısında kütüphaneye eklenecek oyunları duyurdu.

Eğer spor oyunlarından keyif alıyorsanız, mart ayında sunulacak oyunları bir hayli seveceksiniz. Bugün yani 4 Mart’ta, dünyanın en popüler futbol simülasyon oyunu Football Manager 2021 hem PC hem de Xbox kullanıcıları için geliyor. Serinin en detaylı ve en gerçekçi oyunu olan FM 21, menajerlik becerinizi geliştirmeniz ve kulübünüzü başarıya taşımanız için sizi hiç olmadığı kadar güçlendiriyor.

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları

Bu arada Xbox Edition versiyonunun Xbox One, Xbox Series ve PC arasında Smart Delivery ve Play Anywhere teknolojileri sayesinde çapraz platform desteği sunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Mart ayının ilk yarısında Xbox Game Pass platformuna eklenen bir diğer spor oyunu ise NBA 2K21 oldu. Sınıfının en iyisi grafikleri ve oynanışı, rekabetçi ve topluluk çevrimiçi özellikleri, derin ve çeşitli oyun modları üzerinde kapsamlı iyileştirmelerle birlikte gelen oyun, NBA basketbolunun ve kültürünün tüm yönlerini, sizi içine çekerek eşsiz bir şekilde sunuyor.

Bu arada mart ayı içerisinde EA Play üzerinden Ultimate Game Pass üyeliği olanlara Star Wars: Squadrons (Tarih henüz belli değil) ve Madden NFL 21 (Şu anda mevcut) oyunları da ücretsiz bir şekilde verilecek.

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları

4 Mart

  • Football Manager 2021 (PC)
  • Football Manager 2021 Xbox Edition (Konsol)
  • NBA 2K21 (Konsol)

15 Mart itibarıyla Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak oyunlar ise şöyle:

  • Alvastia Chronicles (Konsol ve PC)
  • Astrologaster (PC)
  • Bloodstained: Ritual of the Night (Konsol ve PC)
  • Kona (Konsol)
  • The Witcher 3: Wild Hunt (Konsol)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.