Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox & Bethesda Sunumu İçin Tarih Belli Oldu

Xbox ve Bethesda birlikte Developer Direct etkinliğinde bir araya geliyor.

Xbox Series X/S, PC ve Game Pass bünyesine dahil olacak oyunlar için bir ilk bakış Developer Direct etkinliği sırasında geliyor. Etkinlik 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT saatlerinde başlıyor. Geliştiricilerin bizzat sundukları bu oyunlar arasında MachineGames‘in Indiana Jones oyunu, Obsidian’s Avowed, Oxide Games’in Ara:History Untold ve Ninja Theory’nin Senua’s Saga: Hellblade 2’si yer alıyor. Bu özel etkinlikte, oyunların nasıl geliştirildiğine dair detaylı bilgiler ve ilginç ayrıntılar paylaşılıyor.

Sunumda Activision Blizzard oyunlarına ilişkin herhangi bir güncelleme yer almıyor. Microsoft etkinliğin gidişatı hakkında birtakım bilgiler aktardı. Etkinlik sırasında yeni Indiana Jones oyunu hakkında detaylar aktarılıyor. Son dönemin başarılı oyun serisi Wolfenstein’ın arkasındaki ödüllü stüdyo MachineGames, hayranlarına efsanevi arkeologun ayak izlerini takip etme fırsatı sunuyor. Developer_Direct etkinliğinde, yakında piyasaya sürülecek olan Indiana Jones oyunuyla ilgili derinlemesine bir bakış sunuyor.

Bethesda, Indiana Jones Oyununu Tanıtacak

xbox amp bethesda sunumu icin tarih belli oldu 1

Obsidian ekibi, hayranların merakla beklediği fantastik aksiyon RPG’si Avowed’un iç dünyasını detaylı bir şekilde açıklıyor. Oyun, canlı Living Lands adlı fantastik bir dünyada geçiyor ve bu etkinlik, oyunun beklentileri nasıl karşılayacağına dair derin bir inceleme sunuyor.

Strateji türünün duayenleri ve Civilization V gibi klasik strateji oyunlarının yaratıcıları tarafından kurulan Oxide Games stüdyosunun liderleri, özel bir etkinlikte yeni bir oyunlarını tanıtıyor. Bu oyunun adı da Ara: History Untold olarak belirlendi.

Elder Scrolls Online Sunumu Etkinlikte Yer Alıyor

xbox amp bethesda sunumu icin tarih belli oldu 2 1

Ninja Theory, Cambridge’deki stüdyolarının kapılarını aralayarak Senua’s Saga: Hellblade 2’nin hazırlık sürecine nasıl daldıklarına dair içgörüler sunuyor. Ekip, Senua’nın zorlu hayatta kalma yolculuğunun nasıl oluşturulduğuna dair detayları ve projeye kattıkları hırs ve titizlikle ilgili heyecan verici hikayelerini paylaşıyor.

Developer Direct etkinliğinin sona ermesinden kısa bir süre sonra, ZeniMax Online Studios, bağımsız bir Elder Scrolls Online sunumuna ev sahipliği yapıyor. 13:00 PT / 16:00 ET / 21 GMT’den itibaren, Elder Scrolls Online’ın bir sonraki büyük bölümünü duyuracakları bu özel etkinlikte, oyunculara yeni bir bölge, heyecan verici bir hikaye ve bu yılın getireceği daha pek çok özellik hakkında detaylar sunuluyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.