Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wreckfest, Yarın Tam Sürüme Geçiş Yapıyor!

Wreckfest, 4 yıl sonra tam sürüme geçiş yapıyor.

2014 yılında bilgisayar platformuna çıkış yapan Wreckfest, 2017 yılında da Xbox One ve PlayStation 4 platformuna çıkış yapmıştı.

Wreckfest Yarın Tam Sürüme Geçiş Yapıyor 2

Bugbear tarafından geliştirilen ve yarın tam sürüme geçiş yapacak olan Wreckfest, oyunculara aksiyon dolu yarışlar sunuyor. Benzersiz yarış araçlarının yer aldığı oyunda, bizleri adrenalin dolu bir yapı bekliyor olacak. THQ Nordic tarafından yayınlanan yapım, 4 yıldır Erken Erişim Oyunu olarak oynanıyordu. Nihayet yarın tam sürüme geçiş yapacak olan oyun, sürükleyici bir yapı ile oyuncuları gerçekçi bir yarış dünyasına götürüyor.

Tek oyunculu ve çok oyunculu yarış modlarına sahip olan yapım, dünyanın dört bir yanından yarış tutkunlarını ortak bir platformda buluşturarak, en iyi sürücüleri belirliyor. FlatOut 1 & 2 ile popülaritesini artıran Bugbear, Wreckfest ile de oyunculara sağlam bir yarış atmosferi sunacak. Oyun içerisinde 6 farklı dil seçeneği yer alacak. Ancak bu diller arasında ne yazık ki Türkçe dil seçeneği yer almıyor. Lastikleri yakacağımız oyunda, çarpışmalar sonucunda da araçlarımız paramparça olacak. Gerçekçi grafikleri ve efektleri ile oyuncuları gerçek bir yarış dünyasına götürecek olan yapım, 3 farklı paketi ile oyunculara satılıyor.

Wreckfest – 59.00 TL

Wreckfest Digital Deluxe Edition – 75.00 TL

Wreckfest Digital Deluxe Edition Upgrade – 21.00 TL

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.