Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WoW: Burning Crusade 1 Haziran’da Çıkacak Resmi Olarak Doğrulandı

Blizzard Entertainment, Burning Crusade genişlemesinin 1 Haziran'da World of Warcraft Classic'e geleceğini resmi olarak duyurdu.

Blizzard Entertainment’ın World of Warcraft Classic eklentisi olan Burning Crusade Classic, 1 Haziran’da tamamen piyasaya sürülecek. World of Warcraft Classic, ikonik devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununu 2004’te piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra eski haline geri döndürdü. Orijinal Burning Crusade genişletmesi 2007’de çıkış yapmıştı.

Blizzard’ın hataları ortadan kaldırmasına yardımcı olmayı amaçlayan Burning Crusade Classic’in isteğe bağlı beta sürümü Mart 2021’de açıldı. Haftanın başlarında Battle.net’te ortaya çıkan resmi promosyon malzemesi, genişletmenin 1 Haziran’da geleceğini önerdi. Orijinal Burning Crusade genişlemesi, Outland bölgesi, uçan binekler ve oynanabilir Draenei ve Blood Elf ırkları da dahil olmak üzere o zamanlar yeni olan MMORPG’ye bir dizi içerik ekledi. World of Warcraft Classic oyuncuları, oyunun Burning Crusade sürümüne geçme veya oyunun başlangıçta olduğu gibi kaldığı bir “Era Krallığında” kalma seçeneğine sahip olacak.

Burning Crusade Classic’in çıkış tarihinin sızdırılmasının ardından Blizzard Entertainment, genişlemenin 1 Haziran’da başlayacağını resmen açıkladı. Ayrıca, bir ön genişleme yamasının 18 Mayıs’ta geleceği ve şu anda oyuncuların olacağı açıklandı. Oyuncular, oyunun her iki sürümünü de ayrı ayrı oynamak için Burning Crusade Classic’e geçme, orijinal World of Warcraft Classic’te kalma veya karakterlerinin bir kopyasını oluşturma seçeneğine sahip olacak. Burning Crusade Classic, aynı anda tüm dünyada aynı anda başlayacak.

Burning Crusade 1

Serinin oyunları için güncellemelerin yanı sıra, World of Warcraft evreni yaklaşan bir roman biçiminde genişlemeye devam edecek. Yazar Christie Golden, serinin ikonik karakteri Sylvanas Windrunner’ın kesin hikayesini anlatan Warcraft: Sylvanas romanını yazmak için Blizzard ile ortaklık kurdu. Golden, Assassin’s Creed ve Star Wars gibi diğer fantezi ve bilim kurgu serileri için hikayeler yazan oldukça üretken bir yazar. Warcraft: Sylvanas, Random House dizisi Del Ray Books tarafından 9 Kasım 2021’de yayınlanacak.

World of Warcraft Classic, MMORPG’nin uzun süredir oyuncularının oyunun köklerine dönmesi veya yeni oyuncuların oyunun kökenlerini görmeleri için harika bir yol oldu. Bu nedenle Burning Crusade Classic, ikonik oyunun ilk genişlemesine nostaljik bir bakış sağlayacak ancak Blizzard, oyuncuların isterlerse oyunun genişleme öncesi durumunda kalmalarına izin vermesi de akıllıca bir seçim oldu. Genişletme için 1 Haziran çıkış tarihi hızla yaklaşıyor, bu nedenle oyuncuların World of Warcraft Classic deneyimlerinin nasıl ilerlemesini istediklerine karar vermeleri gerekiyor.

Söz konusu ek pakete bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.