Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World War 3’ün 0.3.1 Güncellemesi Yayınlandı!

World War 3'ün bazı sorunları çözüldü.

Çok oyunculu bir FPS oyunu olarak Ekim 2018’de Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunulan World War 3 geçtiğimiz hafta yeni bir güncelleme aldı.

World War 3’ün 0.3.1 Güncellemesi Yayınlandı 2

Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı yerlerinden oyuncuları karşı karşıya getiren FPS oyunu erken erişim oyunu olarak oynanıyor. 21 Aralık’ta oyuna gelen güncelleme ile birlikte oyundaki bazı hatalar çözüme kavuşturuldu. 0.3.1 sürüm numarasına sahip olarak yayınlanan güncelleme oldukça düşük bir boyuta sahip olarak yayınlandı. Düzeltilmesi kolay bazı sorunları çözüme kavuşturan geliştirici ekip, yaptığı duyuruda böyle bir güncelleme planlamadıklarını ve kolay sorunları çözdüklerini belirtiyor. Hataların başında oyunun giriş ekranındaki kilitlenme sorunu yer alıyor. Yeni güncelleme ile oyunun giriş ekranında bu sorun ile artık karşılaşılmayacak. Sunucular arası düzeltmelerinde yapıldığı güncellemele de sunucu iyileştirmeleri de yapıldı.

Steam’de aldığı geri bildirimler ile ‘karışık’ olarak değerlendirilen World War 3, şu sıralar yüzde 20 indirimle 80.00 TL yerine 64.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Steam kış indirimleri kapsamında indirimli fiyatı ile oyunculara sunulan yapım muhtemelen 3 Ocak’ta eski fiyat etiketine geri dönecek. Güncellemeyi indirmek isteyen oyuncuların oyuna giriş yapmaları yeterli olacak. Güncelleme otomatik bilgisayarlarına inecek.

World War 3 - SCAR H Showcase

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.