Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warships’te Ateşin Ve Buzun Savaşı Başlıyor

Elementlerin karşı karşıya geleceği etkinlikte kızgın alevler ve dondurucu soğuklar hüküm sürecek.

Savaş gemilerinin devasa dünyasına, yakıcı alevler ve dondurucu soğuklar hakim olmaya geliyor. World of Warships’te tarafınızı seçip, kendi elementiniz için mücadele etme zamanı. Önümüzdeki üç hafta boyunca sürecek olan etkinlik, 4 Mayıs’ta sona erecek. Ateş ve Su elementlerinden birini seçip etkinliğe katılacak oyuncular, hem kendileri hem de aynı elementi seçmiş olan arkadaşları için ödüller kazanma fırsatı yakalayacak.

world of warships element

Elementlerin Savaşı etkinliğinde, yer alacağınız tarafı seçtikten sonra savaşa gireceksiniz. 3 roundluk çarpışmalarda, 2 adet roundu kazanan takım galip gelmiş sayılacak ve ödülleri elde edecek.

Etkinlik boyunca temsil edeceğiniz elementlerin gücünü artırmak için karşı takıma çok miktarda hasar vermeniz, düşman gemilerini batırıp savaşlardan zaferle dönmeniz ve deneyim elde etmeniz gerekecek. Takımınızla birlikte kazanacağınız savaşlardan elde edeceğiniz oyun içi altınlarla Hediye Dükkanından gönlünüzce alış veriş yapabileceksiniz. Buna efsane savaş gemisi Kamikaze R de dahil.

Etkinliğin belki de en heyecan veren yanı, ekibin oyuncular için verdiği sözde saklı. 4 Mayıs’ta sonuçlar belli olduğu vakit, kendi tarafına en çok katkıda bulunmuş olan 100 oyuncunun ismi tespit edilecek ve bu oyuncular World of Warships tarihine adlarını altın harflerle kazıyacaklar. 

https://elements.worldofwarships.eu/tr/ adresine giderek tarafınızı seçebilir ve etkinliğe katılabilirsiniz. Duyuru niteliğindeki fragmanı da aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

World of Warships - Clash of the Elements

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.