Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warships ve Warhammer 40,000’den Dev Etkinlik

Wargaming ve Games Workshop arasındaki yeni işbirliği, World of Warships'e Warhammer 40.000'den ilham alan çok sayıda içerik getiriyor.

Oynaması ücretsiz deniz savaşı oyunu World of Warships‘in geliştiricisi ve yayıncısı olan Wargaming, heyecan verici özelliklerle dolu yepyeni bir sınırlı süreli etkinlik başlatırken, bir kez daha Games Workshop imzalı Warhammer 40,000 ile ortaklık kuruyor. İşbirliğine özel içerikler, 8 Kasım’dan itibaren World of Warships: Legends‘a da gelecek ve konsol oyuncularına kendilerini gotik ihtişamın içine sokma şansı verecek.

Warhammer 40,000’in genişleyen dünyasından etkilenen karakterler ve ikonik görüntülerin yanı sıra gemilerden ilham alan iki yeni etkinlik olacak. Oyuncular, Augustin Riegerwald tarafından yönetilen Seviye VIII kruvazör Cross of Dorn’un yanı sıra Grotmaz Smart’ın VIII. Gemiler kendilerine has kamuflajları ve özel seslendirme ile hayata geçirilen komutanları ile gelecek.

World of Warships Warhammer 40,000

Etkinlikte ayrıca “Black Templars Cross” ve “Orky Glyph”den “Ork Scull” ve “Mark of the Sworn Brethren”e kadar bir dizi yeni yama da sunulacak. Bunun üzerine “The Eternal Crusader” ve “The Red Threat” de harcanabilir kamuflajlar olarak sunulacak. Yukarıdaki öğelerin yanı sıra tematik savaş gemisi ve komutan paketleri de dahil olmak üzere geçen yılki etkinliğin tüm içeriği de mevcut olacak.

World of Warships Ürün Direktörü Sergey Vorobyev, “Games Workshop ile tekrar işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Wargaming’de çoğumuz Warhammer 40,000’in büyük hayranlarıyız ve bu nedenle evrene olan tutkumuzu paylaştığımız ve bu kutlama aracılığıyla oyuncularımızın hayal gücünü ateşlediğimiz için minnettarız” dedi.

WoWS x Warhammer 40,000: Orks and Black Templars

Yeni içerikler, 29 Ekim – 19 Kasım tarihleri ​​arasında World of Warships’te ve 8 Kasım – 6 Aralık tarihleri ​​arasında World of Warships: Legends’ta sınırlı bir süre için sunulacak. Etkinlikteki içeriğin bir kısmı görevlerden kazanılabilirken, bir kısmı cephanelik veya premium mağazalardan satın alınabilir. Detaylara bu adresten ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.