Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft’ta 32-Bit Desteği Sona Eriyor

Blizzard'ın popüler MMORPG oyunu artık sadece 64-bit sistemler tarafından desteklenecek.

Blizzard tarafından bugün bir açıklama yaparak World of Warcraft topluluğu bilgilendirildi. Oyunun resmi web sitesi üzerinde yayınlanan yazıyla World of Warcraft’taki 32-bit desteğinin bu yaz aylarında sona geldiği bildirildi.

World of warcaraft 32 bit destegi sona eriyor 1

Bilindiği gibi World of Warcraft oyuncularının büyük çoğunluğu hâli hazırda oyunun 64-bit sürümünü kullanıyor ve yapımcının bu kararı almasında da bu durum etkili oldu. Yeni değişiklikle birlikte geliştirici ekip World of Warcraft’ın sadece 64-bit sürümüne odaklanacak ve böylece oyun hem daha stabil, hem de daha verimli hâle gelecek. Yani bir nevi yapımcının üzerindeki çift yük teke inmiş olacak.

Yaz aylarıyla birlikte World of Warcraft oyuncularının işletim sistemlerini 64-bite yükseltmesi şart hâle gelirken, pek çok Windows sürümünde bu ücretsiz olarak sunuluyor.

32-bit işletim sistemlerinin bellek kısıtlaması pek çok oyunu performans açısından etkiliyor. 64-bit işletim sistemleri ise son birkaç yıldır endüstride standart hâline geldi. Özellikle Battle for Azeroth’la World of Warcraft’a önemli bir teknoloji güncellemesi yapılmıştı. Yeni 64-bit sürümle ise oyunun çok daha iyi hâle gelmesi bekleniyor.

Dolayısıyla siz de World of Warcraft oynamaya devam etmek istiyorsanız 1 Temmuz 2018’e kadar işletim sisteminizi 64-bite güncellediğinize emin olun.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.