Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft’ın İkonik Sinematiği Yeniden Yapıldı

Lich King sinematiği bir grup 3D sanatçısı tarafından yeniden tasarlandı.

World of Warcraft oyuncuları, Lich King Arthas Menethil‘i bir kez devirmek için Icecrown Kalesi’ne baskın düzenlemelerinin üzerinden on yıl geçti. Blizzard’ın World of Warcraft: Wrath of the Lich King genişleme paketinin son boss’u olan Lich King’i öldürdükten sonra giren sinematik hala bir çok oyuncunun en sevdiği oyun sinematiklerinden biridir.

World Of Warcraftın İkonik Sinematiği Yeniden Yapıldı

Blizzard, 2009’da sahip olduğu araçlarla mümkün olan en iyisini yaptı, ancak hareketsiz saçları ve sabit ifadeleriyle ilkel karakter modelleri, Arthas’ın duygusal geçişinin ve tacın yeni Lich King’e geçmesini ifadesini tam olarak veremediğini söylesek yanlış olmaz. Buna rağmen bu sahne belki de en çok izlenmiş ve en sevilen sinematiklerden biri olduğunu değiştirmiyor elbette. 3D sanatçıları oldukça hoş bir çalışma yapmışlar.

Bu durumu değiştirmek isteyen bir 3D sanatçısı olan Dedrich, yeni teknolojinin getirmiş olduğu fırsatlardan yararlanarak, başka bir 3D sanatçısı olan Pivitol ve animatör MasterVertex ile birlikte bu orjinal sinematiği yeniden tasarlayıp yapılandırdılar. Eski video ile karşılaştırdığınızda aradaki farklar bariz bir şekilde belli oluyor. Video’yu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fall of the Lich King Ending Remastered (World of Warcraft Cinematic)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.