Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft’a Yeni Irklar Eklendi

Battle for Azeroth ile ırk çeşitliliği artıyor.

World of Warcraft – Battle for Azeroth ek paketi yeni içeriklerle yoluna devam ediyor. Şimdi de World of Warcraft’a uzun süredir beklenen Kul’Tiran Humans ile Zandalari Trolls eklendi. Bu yeni allied ırkları WoW’da resmi çıkışını yaparken, artık bu ırklarla da oyunu oynayabileceksiniz.

world of warcrafta yeni irklar eklendi 1

Blizzard aynı zamanda World of Warcraft için ırk değiştirme özelliği de sunuyor. Yani sıfırdan bir karakter açıp kasmak yerine mevcut maksimum seviye karakterinizi Kul’Tiran ya da Zandalari’ye çevirebileceksiniz. Şu anda oyunda ırk değişimleri, faction değişimleri ve karakter transferleri için oyun içi mağazada yüzde 30’luk bir indirim söz konusu. Ek olarak hem World of Warcraft Complete Collection’ı, hem de Battle for Azeroth ek paketini yüzde 20 indirimle satın alabilirsiniz. Tabii elinizi çabuk tutmanızda fayda olabilir çünkü her iki teklif de 31 Mart 2019 tarihinde sona ermiş olacak.

Eğer yeni ırklar ve onları nasıl açacağınız konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, Blizzard aynı zamanda geçen ay yeni bir video da yayınlamıştı. İyi seyirler!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.